onsdag den 1. oktober 2014

Primus Lite+ & MSR Windboiler

Til næste år kommer der 2 spændende enkeltmands kogesystemer, en opdateret brænder fra Primus Lite + , samt en ny version af den populære MSR Reactor: MSR Windboiler.


Primus Lite +
Lite+ brænder systemet brillierer ved at betrækket omkring koppen er beklædt med G1000 stof, og for at fuldende indtrykket, er der påsat læderlapper på betrækket, som holdes i afdæmpede farverKoppen har en hank som også kan hægtes henover låget, og derved benyttes med en snor som Hanging kit.

Et skråstillet lamel system virker som vindskærm, sammen med den tætsluttede brænder til bunden af koppen, som kun tillader naturligt luftindtag under brænderen for normalt iltindtag til forbrnændingen.

Den hurtige låsemekanisme, G1000 stoffet, Piezo tænderen, pot supporten i remmen, og den geniale vindskærm, gør den til en af vores favoritgadgets i 2015.MSR Windboiler:
En anden hitter bliver helt sikkert den nye version af MSR Reactor: nemlig Windboileren.

Med den enormt gasbesparende Reactor teknologi, giver MSRs hjertebarn optimal ydelse for pengene - billig brændstof økonomi, mindre miljø belastning og en bedre smag i munden.

Nu kan windboilerens kop også meget let sættes fast på Reactor brænderen, som er skærmet helt ind, således at varmen ikke forsvinder ud til siderne, men bliver i bunden og omkring Windboiler koppen.

MSR Windboiler bliver også en fast del af indholdet i vores rygsække i 2015, primært pga gas besparelsen og sikkerheden ved at bruge en brænder som også kan vælte uden at risikere flamme eksplosion som ved de traditionelle gasbrændere.
Begge brændersystemer kan købes fra 2015.

Primus Vintergas
Primus kommer også med en vintergas der virker  helt ned til minus 22 grader !

Herunder ses de 3 gastyper fra Primus illustreret, hvilket giver et bedre overblik over de enkelte temperatur områder hvor de 3 gastyper virker


Primus vintergas kan købes her:
http://spejdergear.dk/shop/primus-vintergas-5412p.htmlIngen kommentarer:

Send en kommentar