tirsdag den 4. marts 2014

Brunton Hydrogen Reactor - samlet overblik

Der er ingen tvivl om at Bruntons Hydrogen Reactor er genial når du har brug for megen strøm.



Vi får større og større behov for at kunne oplade kameraer, telefoner, gps'ere og mp3 afspillere når vi er på ture - og med cirka 15 AA batteriers kapacitet på en enkelt celle (svarende til 8500 mAh), der vejer 108 gram.

Dermed kan du i en standlejr snildt få strøm til både lys, radio, opladning af telefoner og kameraer med kun 500 gram celler og så selvfølgelig reactoren.



Cellerne skal dog genopfyldes når de er forbrugt, og dette gør vi GRATIS i butikken i Rødovre, alternativt kan du selvfølgelig sende celler til os til ombytning, det koster så bare portoen.


Teknologien bag er relativ simpel idet cellen i opladestationen fyldes med spaltede partikler under 30 bars tryk, som lagres i cellen.

Når cellen skrues i Reactoren, løber de opdelte partikler henholdsvis rundt om gitteret i Reactoren og igennem gitteret.

I denne proces skabes elektricitet, og det er så blot at isætte sin enhed, så begyndes opladningsprocessen.

I denne film viser vi opladningsprocessen:




Pres mere saft ud af din celle

Enheder som kan oplades, tager mest energi ved de første 20% , hvilket i praksis betyder, at du kan få mere ud af din Brunton Hydrogen Reactor ved at IKKE at lade din eks. Iphone løbe helt tør for strøm.

Når der er cirka 20% strøm tilbage på telefonen, så sæt Hydrogen Reactor'en til at oplade - derved kan du faktisk oplade helt op til 5 gange pr celle ! ! 


Brunton Hydrogen Reactor og kulde

Selvom den officielle film viser Hydrogen Reactor'en i en fin skov med sne - så er dette billede ikke helt sandt !
Effektiviteten daler når Reactor'en bliver kold - logisk set, så er minus grader selvfølgelig ikke det bedste for en enhed, hvis affald er damp !

Derfor skal du være opmærksom på at såfremt du i minusgrader skal benytte reactoren, bør du genoplade i eksempelvis din sovepose - men det virker til gengæld også fint, har en test hos Outsite.org vist.

Lej Brunton Hydrogen Reactor næste gang du skal på tur

Det er selvfølgelig oplagt at prøve Reactoren af, og du kan fremover leje Brunton Hydrogen Reactor hos os.

Du finder vores Brunton Hydrogen produkter HER

2 kommentarer:

  1. Er der en indikator for hvor meget strøm der er tilbage i cellen?
    mvh
    Peter

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej der er ingen indikator for resterende strøm

      Slet