torsdag den 11. juli 2013

Mountain House
har vi tidligere haft i kiggerten, og valgte på messen at besøge deres stand.
Det viste sig at være en god idé, for ikke alene har de et fantastisk udvalg med bl.a. Lasagne, Chicken Kroma m ris (Halal), Smooth Oatmeal with Rasperry (deres mest populære morgenmadsprodukt), Sur-Sød kylling og meget mere.

Mountain House oplyser, at de fremstiller retterne færdigt, og først derefter frysetørrer dem, i modsætning til mange andre brands på markedet, som køber ingredienserne frysetørrede, og først da blander retterne.
Er du som os lidt tændt på lækker fjeldmad, så find Mountain House på facebook, for de har netop nu en konkurrence, hvor præmien er din egen opskrift frysetørret - genialt og sjovt


Jetboil 2014
Hos Jetboil var der desværre ikke de store nyheder - det væsentligste er en opgradering af deres Jetboil Group Cooking System.
En oplyst BTU på 10.000 og en nu opdateret pakbar version med en omvendt stående gasdåse, som dermed igen kan præstere i minusgrader; ned til -12, virker lovende.




Petzl - 2014
De gamle klassikere Tikka, Tikkina, XP osv bliver opdateret igen igen igen - og for at få en lettere forståelse for Petzl's foreslåede brugsområder, opdeles pandelamperne i forskellige segmenter, eller kategorier.








Vi fandt et lille bålsted fremstillet i titanium som vejer 65 gram - og vil koste omkring kr. 399,00 - er det interresant ?
Vi tog selvfølgelig et lille billede af dyret, som kan pakkes sammen:

Vi kommer med flere opdateringer imorgen...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar