tag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post881140759247124381..comments2022-04-11T10:31:01.893+02:00Comments on SpejderGEAR.dk: Undgå aluminiumspartikler i madenSpejderGEARhttp://www.blogger.com/profile/14267588471450347182noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post-23095945411685409792022-03-18T01:45:29.951+01:002022-03-18T01:45:29.951+01:00Hvad så med kedlen, bør den ikke også være af hård...Hvad så med kedlen, bør den ikke også være af hårdanodiseret aluminium?<br /><br />Der kan vel også blive overført aluminium i vand, hvis man brygger kaffe eller te nede i kedlen eller hvad...?<br /><br />Kan man overhovedet købe kedlen på 0,9 l i hårdanodiseret aluminium?<br /><br />Venlig hilsen<br />Mona, HolstebroMonahttps://www.blogger.com/profile/14611681958738413000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post-15783308951014827742013-02-19T13:36:22.720+01:002013-02-19T13:36:22.720+01:00Generelt beskytter anodiseringen overfladen imod d...Generelt beskytter anodiseringen overfladen imod de fleste nedbrydelige effekter. Processen forøger tykkelsen af det naturlige oxidlag igennem en elektrolytisk proces. Eneste downside er reduktion af den elektriske ledningsevne på overfladen og en svaghed overfor termisk stress.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15282113741601868547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post-56620183007301077852013-02-19T13:24:28.295+01:002013-02-19T13:24:28.295+01:00Ja, det var lidt af en omgang at skulle igennem - ...Ja, det var lidt af en omgang at skulle igennem - vi måtte også have en hjælpende hånd :)<br /><br />Men kort fortalt, så frigives der aluminiumspartikler fra aluminiumsgryder under madlavning, når oxid laget som dannes af luften henover aluminiumen ødelægges af salt.<br /><br />Hilsner<br /><br />Peter<br />/SpejderGEARSpejderGEARhttps://www.blogger.com/profile/14267588471450347182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post-13872606947731627492013-02-19T13:12:30.118+01:002013-02-19T13:12:30.118+01:00Tak. Det er lidt uklart beskrevet i jeres artikel,...Tak. Det er lidt uklart beskrevet i jeres artikel, og miljøstyrelsens var alt for uoverskuelig.<br /><br />Virtually yours,<br />DavidDavid Zennarohttps://www.blogger.com/profile/06233139579698067246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post-16647518961570312672013-02-19T13:10:04.873+01:002013-02-19T13:10:04.873+01:00Ja, det er jo så en rigtig god idé, efter hvad vi ...Ja, det er jo så en rigtig god idé, efter hvad vi har forstået<br /><br />Hilsner<br /><br />Peter<br />/SpejderGEARSpejderGEARhttps://www.blogger.com/profile/14267588471450347182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874709064434744419.post-63688283448764218832013-02-19T13:08:28.731+01:002013-02-19T13:08:28.731+01:00Så, når man tilbereder mad i sin Trangia, bør den ...Så, når man tilbereder mad i sin Trangia, bør den så være hardanodized eller hvad?<br /><br />Virtually yours,<br />DavidDavid Zennarohttps://www.blogger.com/profile/06233139579698067246noreply@blogger.com